Zelfzorg – Driven supportgroep voor & door jongeren

Zelfzorg Maand – DRIVEN supportgroep 

In de maand november gaan we 4 weken (één avond per week) via Zoom samenkomen om goed voor onszelf te zorgen. We gaan onszelf (en elkaar) niet enkel op geestelijk gebied ondersteunen maar bieden ook veel ruimte voor ons lichaam tijdens deze avonden. Met mooie vragen, eerlijke delingen, gezamenlijke oefeningen, praktische handvatten, muziek, beweging, dans en self-practice gaan we onszelf weer herinneren en geven wat we nodig hebben.

4 avonden: dinsdag 9, 16, 23 en 30 november 2021 van 19:30-22:00

Avond 1: ons lichaam uitnodigen
Hoe luister en communiceer we naar ons lichaam. Hoe voelen we ons lichaam aanwezigheid en hoe voorzien we de behoeftes die daaruit ontstaan.
Hoe voelt jouw lichaam?

Avond 2: de gouden lijnen in onze schaduwen
Hoe kunnen we ons zelf helpen. Welke dingen gaan er niet lekker of voelen zwaar en welke behoeftes kunnen we hieruit vinden.
Wat zijn jouw behoeftes?

Avond 3: genieten van wat is
Om te zijn in het leven waar we nu zijn, zijn we ergens vandaan gekomen en gaan we ergens naar toe. Hoe kunnen we met die erkenning genieten en stilstaan bij het nu.
Waar word jij gelukkig van?

Avond 4: rust creëren
Wat houd rust voor ons in en welke beddingen bieden we ons daarin. Hoe ontstaat rust in ons leven maar welke ruimtes mogen we ook bewust creëren.
Wat als jij even niets hoeft?

Over supportgroep begeleider Marisse van Drunen
Marisse is een consultant voor startende ondernemers, bewuste bedrijven en stichtingen en is een supportgroep begeleider bij Driven. Via Driven geeft zij veel praktische opdrachten en inzichten, ze geeft supportgroepen over financiële weerbaarheid, duurzaam werken en nu ook over selfcare.

Marisse over de supportgroep Zelfzorg;
Wat je ook doet, of waar jij je ook mee bezig houdt, er mag altijd ruimte zijn voor jou en hoe jij je voelt. Dit klinkt misschien ingewikkeld en als hard werken maar eigenlijk is het vaak heel simpel door een incheck momentje met jezelf te creëren. Met deze 4-weekse zelfzorg maand wil ik deze incheck momentjes wat gemakkelijk maken. En gaan we juist spelenderwijs en doelloos oefenen in zelfzorg geven aan onszelf.

Deze maand zal ik jullie (en wij ook elkaar) ondersteunen in het goed zorgen voor onszelf en krijg jij met nieuwe inzichten, een gedreven supportgroep en met praktische tools de mogelijkheid dit ook in jouw dagelijks leven in te brengen! Voor mij persoonlijk heeft oefeningen op gebied van muziek, beweging en dans altijd enorm geholpen in het voor mijzelf zorgen en zal ik deze uitgegroeide passie met jullie delen!’’

Marisse geeft verheldering en navigatie in verbindingen. Verbindingen zowel in de psyche (geest/ziel), het dagelijks leven (de praktische en lichamelijke uiting) als in het organiseren van levensdoelen (ondernemingen en stichtingen). Met een antropologische en natuur liefhebbende inslag geeft ze tools en inzichten, met als doel een liefdevolle band met jezelf, de mensheid en de natuur.

Kosten

  • Fase 1: eenmalige aanmeldingskosten, €40,-
  • Fase 2: na traject een donatie,- wat het traject voor jou waard is geweest.

Benodigdheden

  • Laptop/pc scherm (dan kan je iedereen goed zien op je scherm)
  • Stabiele internetverbinding (zodat je ons en wij jou goed kunnen volgen)
  • Webcam en microfoon (zodat we jou ook kunnen zien en horen)
  • Geluidsbox voor de audio (voor de muziek en zodat je geen oordopjes hoeft te gebruiken)
  • Ruimte in de kamer waar je met ons gaat zoom bellen (zodat je kan bewegen en kan dansen)

Wanneer
dinsdag 9, 16, 23 en 30 november 2021
van 19:30-22:00 (2,5 uur)

Aanmelden
Je kan je alleen aanmelden voor alle 4 de avonden, niet voor losse avonden. Zodat we echt als een groep deze maand aangaan en we uitkomsten van opdrachten ook met elkaar kunnen reflecteren. Je kan je aanmelden via onderstaande link,

Supportgroepen van Driven
DRIVEN is een platform voor en door gedreven mensen om support te creëren voor psychische en mentale gesteldheid. Dit doen zij door online en offline supportgroepen, een lifestyle app, events en een Academy. Voor meer informatie ga naar: www.driven-nederland.nl