Onze coaches

Hoi! Mijn naam is Rachel Hondius-Barnes (32). Ik help Millenials en Young Professionals door (online) coaching geluk te vinden in hun werk en leven. Naast mijn passie voor coaching geef ik ook yogales en organiseer ik retreats waarin coaching en yoga samenkomen. Ik werk met professionals die aan het begin van hun carrière staan tot professionals die een tweede of derde stap maken in hun carrière. Professionals die zich gestrest of angstig voelen, uitgeput en overspoeld met vragen en niet weten wat ze moeten doen. Ze weten dat ze iets moeten veranderen alleen niet hoe. Ik kan je weer op weg helpen.      

Coach
ing is een belangrijke en fijne manier om erachter te komen als je verdieping zoekt in wie je bent, wat je wil en waar je naartoe wilt. Door geleide gesprekken met unieke en krachtige tools help ik jou om een groter bewustzijn te creëren, om te gaan met stress, angst, je (verborgen) talenten te ontdekken, mindful te worden over je eigen gedachten proces en toegang te krijgen tot je intuïtie. Je zal ontdekken wat je echt wilt en/of komt los van wat je tegenhoudt van voldoening in je werk (en leven!).  
 

Ook help ik je graag bij vragen over effectiever communiceren (inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen) en hoe je verschillende gedragsstijlen positief kunt beïnvloeden vanuit je eigen ik. Ik help je te leren luisteren en handelen vanuit je intuïtie en concrete stappen te maken.

Mijn aanpak is energiek, inspirerend, humor en liefdevol!
– Je wil een objectief persoon en partner die je helpt navigeren, iemand die open en zonder oordeel naar je luistert en je helpt om uit je huidige visie/denkwijze te komen en opnieuw leert kijken naar andere mogelijke opties. Of iemand die samen met jou kijkt naar je huidige aanpak en hoe je er mee om kan gaan. Je weet dat er een manier moet zijn maar je weet nog niet hoe je daar gaat komen.
– Je staat open om jezelf te leren kennen. Je vind het prima als ik ‘daar mijn focus op leg’ en je pittige vragen stel, richting geef waar je denkproces eventueel vastloopt – op een compassievolle en liefdevolle manier natuurlijk. Je bent er klaar voor om hiernaar te kijken en een start te maken met veranderingen. (ook al zijn het de eerste kleine stapjes 🙂

Website: www.colourflow.nl   en   www.rachelbarnes.nl


Dr. Hylke Vervaeke heeft altijd al een passie gehad voor wetenschappen. Op haar twaalfde sloot ze zich aan bij de Leuvense vereniging voor sterrenkunde ‘Wega’ en gaf ze een spreekbeurt voor basisschoolkinderen over zwarte gaten. Op dat moment is haar liefde voor het geven van lezingen begonnen. Rond haar vijftiende wist Hylke wat ze zou gaan studeren: biomedische wetenschappen, de biologie van het menselijk lichaam.

Na het behalen van haar Master of Science in de Biomedische Wetenschappen aan de Vrije Unversiteit Brussel (2001) vestigde Hylke zich in Amsterdam. In 2009 promoveerde ze aan de Universiteit van Amsterdam met een onderzoek naar de sociale context en gedragsmatige aspecten van xtc-gebruik (Initiation and continuation. Social context and behavioural aspects of ecstacy use). Vervolgens werkte ze bij het Drugs Informatie en Monitoring Systeem van het Trimbos Instituut. Ze is ook mede-auteur van het boek ‘Drugs en alcohol. Gebruik, misbruik en verslaving (2008).’

Hylke is sinds 2001 betrokken bij het het alcohol- en drugsvoorlichtingsproject Unity, waar ze al jarenlang de vrijwilligers traint. 

Sinds 2008 is Hylke tevens docent Neurobiologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en het Amsterdam University Collegeen geeft ze lezingen in binnen- en buitenland.


Mijn naam is Marc Swillens, ik ben bijna 34 jaar en woon in De Bilt. Ik ben een gevoelige, maar krachtige man met een verleden vol ervaringen op het gebied van kindtrauma’s, verslaving en depressie. Mijn werk, waaronder coaching doe ik met passie en liefde, en dat is voelbaar voor mensen waardoor ze zich prettig kunnen voelen bij mij als mens, én als coach. Ik heb tevens specifieke kennis van en ervaring met supportgroepsessies begeleiden en ben open en transparant, oprecht en scherp in mijn visie en blik. Creativiteit is een grote kracht van mij als mens, en inleven in de ander is wat ik goed kan als coach. Aansluiten bij de ander, en de ander zien op een neutrale wijze. Niet aangehaakt, niet afgehaakt, maar neutraal,waarbij ik de ander zie en hoor, zonder oordeel.  

Ik heb het vermogen om met een “helicopterview” het grote plaatje te zien in een coachtraject, ik ben snel bij de rode draad en de kern en ga daar dan ook met compassie en een afgestemde manier naartoe zonder eromheen te draaien. Mijn manier van coachen is authentiek omdat ik mezelf ben, en mijn eigen weg heb gevonden om mensen hun eigen antwoorden te laten vinden in een coachsessie. Daarmee gezegd ben ik dan ook niet een coach die de antwoorden aanreikt, en geloof ik erin dat iedereen tot zijn eigen antwoorden komt met de juiste vragen, die ik  als coach stel aan de ander. 

Mijn coachstijl bestaat uit theorie uit de psychologie. Met name Psychosynthese en Gestalttherapie. Hierbij is het zo dat men verder kijkt dan alleen naar de psyche van de mens, maar ook kijkt naar de mens als geheel, lichaam, ziel en geest.Op deze manier is het mogelijk iemand holistisch te coachen en slaat men geen stukken over waar ook de aandacht belangrijk is.

Website: https://www.facebook.com/zichtinjezelf/


Roy van Klooster is een jonge ondernemer die gefascineerd is door dat wat werkt. Zijn tijd vult hij met het coachen van adolescenten, het geven van trainingen en het mooier maken van wijken door de jeugd in te zetten. Cliënten die met Roy werken krijgen een holistisch wereldbeeld mee, waarin je mag denken in overvloed. Door overtuigingen en mindset in lijn te brengen met wie je echt bent, dit te testen dmv beweging en in meditatie tot zelfrealisatie te komen, helpt Roy zijn samenwerkingen naar het pad dat al in hunzelf besloten ligt.
“Zelf was ik niet echt van school en heb zo geleerd hoe ik mijn omgeving zo kan creëren dat die voor mij werkt. Mijn eigen benieuwdheid heeft mij altijd geleid naar dat wat ik achteraf gezien nodig had. Dit is ook wat ik mee wil geven, een leven lang leren door je gevoel te volgen.”

Roy is iemand voor wie de “klik” voorop staat. Mensen kunnen wel veranderen maar willen niet veranderd worden, zegt hij vaak. Zonder  wederzijdse synergie werkt hij niet. Wanneer hij met iemand werkt, omvat dat het gehele leven en zet hij al zijn aandacht en energie in voor jou. Zodat jij de stappen maakt die jij op dat moment nodig hebt. Dat betekend ook dat de pijnpunten van je leven, liefdevol, worden gevonden, onderzocht en verlicht. “Iedereen heeft persoonlijke triggers en pijn is er om je sterker te maken. Door benieuwd te zijn en er aan te werken, wordt je de beste versie van jezelf.”

Er wordt gewerkt met NLP, positieve psychologie, PMA, psychologie van het boksen en diverse meditatie oefeningen. Waardoor alle gebieden van het brein worden aangesproken; ratio, gevoel en instinct. Momenteel verdiept hij zich verder in hypnotherapie en holistische massages, om 
zichzelf in staat te stellen het gehele lichaam weer ‘heel’ te maken.

Website: http://www.royvanklooster.nl/


“Ik ben Nick van ´t End – Holistisch Healing Coach, Business & Marketing Coach, Docent en Personal Trainer. 
Mijn persoonlijke missie is om zoveel mogelijk mensen vanuit hun hart te laten leven in plaats van het hoofd. Ik help diegene die is vastgelopen om weer krachtig in het leven te kunnen staan, om hun leven weer voluit te ervaren vanuit authenticiteit en eigenliefde.
Mijn interesses gaan vooral uit naar het komen tot de kern van iemand, dit unlocken en laten schijnen. Ik denk dat het mooiste wat je kan bereiken is het openen van ogen van iemand anders en dat we samen als gehele maatschappij hiermee een stap vooruit gaan.
Mijn kracht is om een onvoorwaardelijke ruimte te creëren zodat jij je veilig voelt bij mij en we met elkaar tot jouw kern kunnen komen. Ik durf samen met jou daarheen te gaan waar het echt om draait, jouw kern, jouw essentie.

Ik heb een zwaar pad af moeten leggen om bij mijn eigen essentie te kunnen komen, door veel harde levenslessen was ik compleet afgesneden van mijn gevoelswereld en had ik sterke middelen en methodes nodig om weer tot mezelf te komen. In mijn zoektocht naar mijn eigenliefde en authenticiteit heb ik veel geleerd om mijn hart te openen en wel te mogen stralen, er te mogen zijn zoals ik ben.
Voor Driven Academy zet ik mij in als Business en Marketing Coach. Je business is een spiegel van jezelf en als business coach maak ik net als bij healing coaching een diepe connectie en kom snel tot de kern, bewustwording van de belangrijkste bronnen en patronen die je tegenhouden om volledig te leven/ te schijnen, en dus ook je business volledig te laten leven en schijnen.
Ik maak gebruik van Storytelling, Gaming, film, video-marketing, animatie achtergrond en de achtergrond als docent aan de Kunst Academie –  Interactive Media Design, Haagse Hogeschool- en de Avans Hogeschool in Breda – Communicatie Multimedia Design om jou de beste ondersteuning en begeleiding te bieden. Marketing is een tool en met de juiste intenties kan je die mensen bereiken met jou oplossing. Het is van groots belang dat de juiste hulp en aandacht precies daar terecht komt waar dat zo hard nodig is. Wat jij te bieden hebt als mens in de ontwikkeling van een ander voor een bijdragen aan het vergroten van ons collectieve bewustzijn is vooral nu van groots belang. Het is tijd dat wij als mensheid onszelf healen en oude aspecten opruimen, zodat we met z’n allen bewust verbonden mogen schijnen vanuit eigenliefde en authenticiteit.
Website: http://healingcoach.nu/mijnverhaal/


Berry Jacobs nodigt mensen in gesprekken uit hun eigen denkpatronen anders te beleven en te sturen. Ook leeft hij veelal in het moment, staat altijd open voor andere inzichten en is bereid hier iets aan toe te voegen als hij denkt dat het waardevol kan zijn.

Waar Berry zich echt in onderscheid van anderen en wat zijn beste eigenschap is, is dat er een gevoel van vertrouwen wordt gewekt. Binnen enkele minuten hebben mensen in de gaten dat ze bij hem geen muurtje op te hoeven trekken. Ze kunnen zichzelf helemaal laten zien. Ze hebben door dat ze niet veroordeelt worden.

We leven in een tijd waar het ongewoon is anderen je zwaktes te laten kennen, die gebieden van je persoonlijkheid waar je zelf niet blij mee bent en denkt te worden veroordeelt door anderen. Berry heeft de kracht direct bij mensen in de comfort zone te stappen, toegang te krijgen tot gedeeltes waar deuren voor anderen gesloten blijven.  Hij is authentiek, zonder poespas. Daarom vertrouwen mensen hem. Ze worden niet veroordeeld, alleen geholpen. Hij is erg open over zijn eigen proces en fouten die hierin gemaakt worden. Dit triggert anderen hetzelfde te doen.

Website: https://www.tsjaman.nl/ 


Hoi allemaal, hier Florien Kortenhorst. Ik biedt jullie, de Driven Academy studenten graag mijn coaching aan. Jullie hebben mij al een avond geproefd, gezien ik ook als trainer werkzaam ben geweest bij de Driven Academy.  In principe is elk vraagstuk waarvan jij voelt dat je die met mij wilt bekijken welkom in de sessies.

Wat heb ik specifiek te bieden?
– tot de KERN komen van onderliggende thema’s waardoor je niet meer aan symptoombestrijding hoeft te doen maar direct met de wortel van je struggle kunt werken
– Specialisatie in coaching van HSP gerelateerde uitdagingen
– Zelfzorg
– Samen je draken aankijken
– Leren je eigen energie systeem te managen
– Emotie management  


Floris Koot
Bedrijf: FoolService

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/floriskoot/?originalSubdomain=nl 
Voor meer informatie kijk op https://about.me/floris.koot