Driven Support Groepen voor Jongeren, bij angst, overprikkeling, paniek, eenzaamheid, eetproblemen, slaapproblemen en depressie.

Driven Academy 2019

Welkom! Dit is de pagina waar je informatie kan vinden over Driven Academy 2019.

Het is de intentie van Driven Nederland om in 2019 10 nieuwe jonge talenten te trainen om elk minimaal 4 activiteiten en/of supportgroep sessies te realiseren rondom zelfversterking voor (eigentijdse) jongeren. Het gaat hier om een opleidingstraject van een half jaar (van januari t/m juni) waarin 7 gastdocenten verschillende masterclasses zullen geven. Deze lessen zullen aangevuld worden met bijbehorende ‘huiswerk’ opdrachten. Op deze manier wordt je klaargestoomd voor het try-out event waarbij jij dus de kans krijgt om je talent daadwerkelijk in uitvoering te brengen, onder de vlag van Driven Nederland.

De cursus kent een waarde van 800 euro per deelnemer. Gelukkig zijn er fondsen die erg enthousiast zijn over wat we doen en die bereid zijn het cursusprogramma voor 10 jonge talenten te betalen!

Onderdeel van het cursusprogramma zal zijn:

  • een gezellig start-up weekend op een mooie plek in Nederland waarin iedereen elkaar beter zal leren kennen en de eerste masterclasses gegeven zullen worden
  • 7 masterclasses over de belangrijkste onderwerpen zoals het ontwikkelen en verbeteren van een product en de branding en marketing daarvan
  • thuisopdrachten gericht op het verbeteren van trainerschap en andere professionele vaardigheden
  • 4 uur coaching met een coach (optioneel)
  • een tryout-event en een diploma-uitreiking
  • een dagkaart voor het EJ zomerfestival
  • Betaalde opdracht waarbij de deelnemer 4 zelfversterkingsactiviteiten organiseert*
  • Degene die als ‘beste uit de test’ komen krijgen tevens de mogelijkheid om hun workshop ook op het EJ festival én het Driven festival te realiseren!
*We leiden deelnemers op middels deze cursus tot supportgroep sessiebegeleider: om de opleiding te laten slagen en het diploma te behalen, zal de student voor een groep deelnemers 4 activiteiten/sessies ontwikkelen en begeleiden rondom een thema van zelfversterking. Zij krijgen hier dezelfde betaling voor als reguliere supportgroepsessie begeleiders. Deelnemers die hun diploma halen, worden, als dit ook hun wens is, toegevoegd aan de coaches die in vervolgjaren gevraagd kunnen worden, door deelnemers van toekomstige jaargangen.
 

In het project wordt zorgvuldig gekeken naar welke kandidaten geselecteerd worden, daarom houden we ook sollicitatiegesprekken. Vul het inschrijfformulier voor studenten in, of hier het inschrijfformulier voor coaches en masterclasstrainers en neem bij vragen over dit formulier contact op via de mailoptie in het linker menu.