Financiële weerbaarheid – Driven Supportgroep in tijden van Corona

Geld & Waarde – Driven Supportgroep voor jongeren rondom financiële weerbaarheid. 

Eén van de uitdagingen in deze tijd is geld en waardes. Hoe krijg jij je financiële huishouden op orde en hoe vertaal jij jouw (duurzame) waardes naar geld.

In deze supportgroep gaan wij verdiepen in geld en onze waardes, doormiddel van 4 online sessies op de dinsdag avond.

In de supportgroep gaan we praktisch aan de slag met jouw persoonlijk financiële zaken. We gaan overzicht en helderheid creëren in jouw geld, inkomen en uitgaven. Ook gaan we kijken naar waardes, belangrijke elementen in jouw leven, hoe zij nu ruimtes krijgen in jouw financiële huishouden. Zijn jouw acties afgestemd met de waardes die jij wilt en wat zijn jouw wensen nou precies.

Naast dat we ons verdiepen in jullie eigen situatie en hier met mede support groepsleden over delen, gaan we ook als groep aan de slag met een aantal thema’s. Per thema gaan we ons beeld vergroten en onze ervaringen en ideeën delen. We vormen als groep een vangnet met elkaar waarin we elkaar kunnen versterken, inspireren en elkaar supporten.

Thema’s:
-Overzicht en inzicht
-Vergroten van inkomen
-Mentaliteit naar geld en waarde
-Ondernemerschap
-Duurzaamheid
-Afstemmen
-Overvloed

Voor wie is deze supportgroep:
– Wil jij met een frisse wind door je financiën heen?
– Merk je dat jij verandert maar je financiën niet of niet de goeie kant op?
– Loop je elke keer weer op hetzelfde vast als het om geld gaat?
– Vind je het moeilijk de waarde te krijgen die je verdient?
– Kom je vaak te kort?
– Of lukt het je niet goed keuzes te maken qua financiën.
– Sta jij al een tijdje op het punt verandering in je financiële huishouden te maken.
– Weet je niet waar je moet beginnen of wil je gewoon wat support hierbij krijgen.
– Wil jij je gaan verdiepen in je financiële situatie?

Wees welkom in de support groep GELD en WAARDE. Waar we in alle eerlijkheid en openheid het onderwerp aan gaan en deze op verschillende manieren benaderen en behandelen. Praktische tools en opdrachten zullen worden aangeboden om inzichten in jouw situatie te vinden.
Waarin jij jouw (oude) patronen en waardes kan vinden en eventueel los kan laten om ruimte te maken voor een manier die meer bij je past.

OVER DRIVEN COACH – Marisse van Drunen

‘’ Marisse heeft de kunst om abstracte ideeën en visies om te zetten in praktische handelingen wat haar workshops erg toepasbaar en concreet maakt. Nadat ik bij haar weg ga heb ik het idee dat ik iets heel concreets heb geleerd wat ik meteen kan toepassen als mooie aanvulling in mijn leven.’’ Marleen Wisse

Hoi ik ben Marisse (30) ik begeleid één van de supportgroepen van Driven. Ik ga met jullie verdiepen in het thema geld en waarde. Ikzelf heb verschillende uiterste op dit gebied ervaren..
Ik kom echt uit een ondernemersfamilie en heb vanaf jongs af aan veel gewerkt, veelal vanuit eigen ondernemingen. In die tijden leefde ik in overvloed met veel geld. Daarnaast heb ik ook jaren in West-Afrika gewoond, in die periodes verdiende ik weinig tot geen geld en leefde ik in relatieve armoede. Ik leerde daar veel over sociale financiële systemen en voelde mij op vele vlakken rijker dan ooit ervoor.

De laatste jaren ben ik veel bezig geweest om op een bewuste manier, die goed is voor mijzelf maar ook voor de rest van de wereld om te gaan met geld. Daarin staat mijn ondernemerskennis maak ook de wil voor een betere wereld centraal. En ondanks ik al een reis heb afgelegd met dit thema blijf ik constants onderzoeken of ook mijn waardes goed en zuiver afgestemd zijn.

In februari heb ik de eerste supportgroep van dit thema (Geld &Waarde) gegeven, waarin iedereen deze supportgroep aanraad aan anderen. Ik voel dan ook veel enthousiasme om met nog een groep fijne mensen dit proces aan te gaan in maart/april. In 4 weken meer overzicht en inzicht te creëren in onze financiën en ons af te stemmen op een zuivere, liefdevolle en waardevolle levensstijl!

‘’Het volgen van deze supportgroep heeft bij mij een beetje een knop omgezet lijkt het. Ik zit al een tijd met vage plannen en ideeën en gedachten over geld/projecten en door het delen en het echt even de focus op mijn financiën leggen (en houding die ik hierbij aanmeet) heeft van alles in werking gezet. Zo ben ik mijn website gestart ondersteunend aan mijn instagram en ben ik (nog concreter) dingen aan het uitpluizen voor mijn (mogelijke) bedrijfje. ‘’ Lotte Verheul

Over Driven Nederland
Jongeren die met bepaalde uitdagingen kampen verdienen het om ondersteund te worden door jongeren die raakvlak hebben met het thema waarmee zij worstelen. Hiervoor heeft Driven verschillende Supportgroep begeleiders opgeleid die elk hun eigen thema behandelen zoals onder andere overprikkeling, angst, depressie, faalangst, eetproblemen, slaapproblemen en vriendschap. Jongeren kunnen bij ons terecht voor 4-weekse supportgroepen die deze thema’s behandelen.

PRAKTISCH
Data en tijden:
– De supportgroep sessies bestaan uit een reeks van 4 avonden van 2,5 uur. Op dinsdag avond:, 23-3, 30-3, 6-4 en 13-4 (2021)
– Inloop: 19.20 uur.
– Start sessie: 19.30. uur.
– Eind: 22:00 uur.

LOCATIE:
Zoom (online), je ontvangt vooraf een email met een link.

BENODIGHEDEN:
Laptop/pc met stabiele internetverbinding, (liever geen telefoon vanwege
schermgrootte)

KOSTEN – gaat via twee fases:
Fase 1: Eenmalige aanmeldingskosten van €30,- via Tikkie
Fase 2: Jij bepaalt de waarde – na het traject– geef je een geld bedrag die bij
jou passend is voor het hele traject.

COMMITMENT
De supportgroep is zo opgebouwd dat we met elkaar een reis maken in Geld en Waardes. Het is belangrijk om bereid te zijn om alle 4 de avonden aanwezig te zijn! Voel jij deze’’ commitment” meld je dan nu aan!

AANMELDING
*Groep van max. 10 personen
Aanmelden voor deze supportgroep doe je door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld je telefoonnummer, ik neem dan contact met jou op voor een kort kennismakingsgesprek