Supportgroepbegeleiders 2020-2021

Supportgroep begeleiders

  • Ella Dekker

Mijn naam is Ella Dekker (25). Ik ben coach, performer, stylist, paniek-ervaringsdeskundige en psycholoog in opleiding. Rond mijn 22e levensjaar raakte ik overspannen. Omdat ik niet goed voor mijzelf zorgde liep dit uit op paniekaanvallen, sociale angst en terneergeslagenheid. Om hier weer uit te komen heb ik veel geëxperimenteerd met (GGZ) therapieën, mindfulness, yoga, voeding en meer. De tools die ik in deze 1,5 jaar heb geleerd hebben mijn leven een stuk leuker gemaakt. En dat wens ik ook voor jullie! Daarom wil ik deze tools (stap voor stap) met jullie delen. Ik geloof dat we, wanneer we dicht bij ons gevoel blijven en leven vanuit liefde, de wereld samen tot een fijnere en veiligere plek kunnen maken.

Noëmi Vilchez

In elk mens zie ik de schoonheid, hun kracht, hun potentie. Het grijpt me dan ook erg aan als ze zelf dat niet meer kunnen zien. Toen ik een lichte depressie ervoer was ik geschokt wat dit met me kon doen. Hoe uitzichtloos het leven voelde, hoe alles wat fijn was, niet meer fijn voelde.

Als facilitator wil ik een positieve bijdrage leveren aan jouw pad naar een gelukkiger leven, want ik geloof dat er zo een pad is voor iedereen. En als jij in je kracht staat, dan zal de wereld een mooiere plek zijn. Ik ben me verder gaan verdiepen begon bij See True de opleiding tot mindfulness basis trainer en werd knuffelworkshop facilitator bij Knuffelworkshops Nederland en België. De Driven coaching opleiding kwam als geroepen erbij!

Na het geven van workshops bij Eigentijdse Jongeren werd de kracht van een groep me nog duidelijker. Het is daarom zo gaaf dat Driven, met support groep sessies, een gat zal vullen daar waar groepen het beste voor zijn. Het geven van steun, herkenning een veilige plek om te delen, te ontdekken en te groeien, samen. Hoogleraar Psychiatrie Jim van Os onderstreept het belang van relaties “Ik ben op de allereerste plaats iemand die probeert een relatie aan te gaan met iemand anders, omdat dat helend is. Als we dat samen doen dan zijn we een helende community” en “Een klein beetje van het effect komt door de medicatie, maar een groter gedeelte van het beter worden komt via de relatie die je met de ander hebt”.

  • Joya Aniel Samjhawan

Ik ben Joya Aniel Samjhawan en ik ben gefascineerd over sociale interactie! Denk aan: interpersoonlijke communicatie, iemand ontmoeten, connecties verdiepen, gevoelens/emoties uiten, presenteren, authentiek leven, sociale angsten en meer… Ik heb geleerd (en ben nog steeds bezig met leren) om dichter bij mezelf te blijven in de interactie met anderen. Hierdoor ontstaan hele mooie en pure connecties. Ik wil de maskers die we in het leven vaak dragen laten verdwijnen door zelf geen masker te dragen. Dat is soms een uitdaging omdat het een gewoontepatroon is. Bewustwording is stap 1 😊.

Ik vind dat iedereen op zijn minst één Vreugdevolle Vriendschap verdient in het leven, iemand waarmee je alles kunt delen. Het doel dat ik heb met deze supportgroepen is om een veilige, verbonden sfeer te creëren waarin deelnemers stappen kunnen zetten om zelf Vreugdevolle Vriendschappen te creëren.

In het dagelijks leven geef ik les op basisscholen als invaldocent, maak ik video’s voor bedrijven die impact willen maken http://www.shoutoutexpressions.com/ en ben ik bezig met Vreugdevolle Momenten delen via mijn YouTube kanaal https://goo.gl/ALj5kt & Instagram: https://www.instagram.com/joyamoments. Als kers op de taart begin ik deze supportgroep die mij weer support in het behalen van mijn missie.

Mensen omschrijven mij als open, liefdevol, vrolijk en warm, iemand die luistert met compassie. Wat mensen over mij zeggen:

“Joya weet als geen ander om met gemak contact te maken met onbekenden en zo zijn vriendenkring te verrijken. Soms lijkt het alsof hij lastige vragen stelt, dit doet hij echter om je uit je comfortzone te halen. Hij zet mensen aan tot nadenken. Joya’s positieve energie straalt als een zon in je vriendenkring en voelt aan als een heerlijke warme zomerdag of een warm bad tijdens een regenachtige dag.”

“Joya is als een kadootje, zo een die je altijd in je zak wilt stoppen, zodat je hem tevoorschijn kan halen wanneer je behoefte hebt aan meer plezier en licht in je leven.
Joya herinnert mij er regelmatig aan hoe mooi het leven is en hij is goed in staat om te benadrukken wat er allemaal wel is. Tegelijkertijd is Joya kritisch, wat je bewust maakt van je keuzes en je helpt verder om te groeien. Een gouden combinatie.”

  • Desirée Weijs

Desirée is gefascineerd door (eet)gedrag en gebruikt haar eigen relatie met eten als onderzoeksmateriaal. Van haar 12e tot haar 19e worstelde ze met eetproblemen, gekenmerkt door vele eetbuien. Inmiddels heeft ze geleerd om haar eetgedrag te onderzoeken en aandacht te geven aan waar ze echt naar hongert. Haar doel met deze supportgroepen is om een veilige bedding te scheppen, waarin de deelnemers stappen kunnen zetten in hun relatie tot eten en leren vertrouwen op hun eigen kracht. Mensen beschrijven haar als een open, liefdevol en warm persoon die luistert zonder oordeel.

Desirée Weijs heeft een bachelordiploma Psychobiologie en heeft de training tot supportgroepbegeleider van de Driven Academy afgerond. Daarnaast geeft ze via haar bedrijf Self Love Academy online cursussen en coaching over zelfliefde en zelfzorg.

Over eerdere cursussen zeiden de deelnemers:
“Desirée weet waar ze het over heeft en deelt ook haar eigen ervaringen. Deze voorbeelden zijn fijn en je leert zo ook naar jezelf te kijken, in combinatie met de fijne theorie. Een aanrader!”

“Desirée weet veel van de onderwerpen die in de cursus aan bod komen, in de eerste plaats als ervaringsdeskundige. De voorbeelden die zij geeft, zijn heel herkenbaar en laten je zien dat je niet de enige bent die met deze dingen worstelt. Haar positiviteit werkt aanstekelijk.”

  • Felicity Giovanni Oudhof

Mijn naam is Felicity Giovanna en het is mijn prachtige missie om ondersteuning te bieden aan jongeren die weer bewust in liefdevolle verbinding willen komen met hun ware zelf. Ik wil inspireren en motiveren om ons prachtige licht binnenin te (her)vinden en voluit te laten schijnen op de wereld. Met als doel een gelukkig leven geleid vanuit het hart.

Na 2,5 jaar als radiopresentatrice/dj bij de NPO te hebben gewerkt, heb ik in 2017 besloten om mijn hart te volgen en te gaan voor een toekomst in de maatschappelijke sector. Ik ben opgeleid bij Sonnevelt tot gecertificeerd mental coach en tegenwoordig werk ik met veel passie in een jeugdkliniek voor jongeren met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Daarnaast begeleid ik supportgroepen rondom thema’s van zelfversterking in samenwerking met Driven Nederland.

  • Roxanna Booms

Ik ben Roxanna en ik geef supportgroepen over het vinden van een betere nachtrust. Door goed te slapen, heb je overdag meer energie en voel je je gezond. Mijn pad is er eentje van vallen en opstaan geweest. Als kind sliep ik al slecht, waardoor ik met donkere wallen onder mijn ogen naar school ging. Gelukkig is daar verandering in gekomen en dat gun ik jou ook. Mijn manier van werken is met een open houding, rust en oprechte aandacht.
In het dagelijks leven ben ik vrijwilligerscoördinator bij een poppodium. Ook heb ik een aantal documentaires gemaakt. Zelfontwikkeling en zelfzorg zijn de afgelopen 5 jaar steeds belangrijker geworden in mijn leven en ik wil graag anderen daarmee inspireren.

  • Merijn Boulogne

Overprikkeling/hooggevoeligheid is lang een moeilijk thema voor mij geweest. Het zorgde voor veel stress en verwarring in mijn leven. Vastbesloten om de onderste steen boven te krijgen ben ik het tot op de bodem uit gaan zoeken.

Niet alleen in boeken en theorieën maar ook echt in mijzelf.

Ik ben opgeleid tot Familie en organisatie opsteller, coach en yogadocent. Vanuit mijn onderneming ‘Veld van Waarheid’ bied ik coaching, workshops en trainingen voor individuen en groepen aan. Tijdens deze training leer ik jou hoe je zelf inzicht kunt krijgen in de diepere oorzaak van jouw (prikkel)gevoeligheid. Ik weet uit eigen ervaring dat dit de manier is om je gevoeligheid om te zetten in jouw kracht.

Het uitgangspunt van deze training is: je werkelijke zelf leren kennen en een leven creëren wat in overeenstemming is met wie jij echt bent. Een bijzondere reis waarin we samen op een innerlijke ontdekkingstocht zullen gaan.

Supportgroep assistenten

  • Stan van den Bosch
  • Hylke Grasmeijer