Overzicht activiteiten 2017

  • 4 Driven Events, dit zijn workshop(avonden) met een ambitieus programma in Club Lite in de herfst van 2017. De begeleiding werd gedaan door o.a. Kees, Tjerk, Berry, Babette, Jana, Florien.
  • Supportsessies; gedurende het hele jaar konden hier deelnemers, onder begeleiding van een teamlid, over hun ervaringen praten. De avonden waren in een serie van 4, hebben een laagdrempelig karakter, zijn bewust kosteloos gehouden (of met een symbolische bijdrage van 5 euro en een passepartout voor 17,50) en was specifiek gericht op jongeren die affiniteit hebben met het onderwerp. Er was een supportgroep voor: Stress, Burn-out, Ontprikkeling en Verslavingsgewoonten. De groepen werden begeleid door Marc, Tjerk, Jana, Kees en Babette, Berry, Gerard. 
              We hebben wegens het missen van een gedeelte van het projectbudget onze ambities aangescherpt en daardoor in samenspraak met onze financiële supporters meer voorrang gegeven voor supportgroepsesssies. We groeien van 7 activiteiten naar 28!

  • De Driven App werd dit jaar verbeterd en uitgebreid. Op 1 December lanceerden we de nieuwe versie. De app werd ontwikkeld door o.a. Timo en Tjerk.