Driven Nederland - workshops & groepen voor zelfversterking - Eigentijdse Jongeren - Terra Futura

Supportgroep Burn out -Redefine

Heb jij behoefte aan inzicht in het proces van een burn-out en een praktische methoden om hiermee om te gaan? Wees welkom bij deze Driven-serie.
Meld je aan op: http://driven-nederland.nl/inschrijfpagina-driven-sessies/

N.B. Let op: 3 van de data zijn verplaatst. Alle deelnemers die zich in hadden geschreven hebben hierover een bericht gehad.

OVER DRIVEN: REDEFINE

Ben je oververmoeid of heb je geen energie meer voor je studie of werk? Heb je het gevoel dat je tegen een burn-out aan zit of worstel je om eruit te komen? Dan ben je niet de enige. Eén op de vijf twintigers komt in een burn-out terecht. Een burn-out is een reactie van uitputting van lichaam en geest op een (jaren)lange periode van (werk)stress. Deze supportgroep helpt je om daarmee om te gaan, zowel om te voorkomen als om te genezen.

Driven: Redefine is een supportgroep die je ondersteunt en meeloopt op jouw pad naar heling, of het voorkomen, van burn-out en al haar symptomen. Deze supportgroep vindt plaats in een veilige en vertrouwde setting met maximaal 10 deelnemers. Op vier maandagavonden in februari en maart besteden we aandacht aan het volgende:

  • Jouw verhaal;
  • Burn-out en al haar facetten;
  • Sharings;
  • Groei en transformatie;
  • Rituelen en technieken (o.a. ontspanning, gronding en zelfhealing).

Het is een pad dat we samen belopen waarbij ervaren is een belangrijk aspect is. Enkel door ervaren kun jij voelen wat aansluit op je vernieuwde dagelijks leven. Heb jij behoefte aan inzicht in het proces van een burn-out en een praktische methoden om hiermee om te gaan? Wees welkom bij deze Driven-serie.

Meld je aan op: http://driven-nederland.nl/inschrijfpagina-driven-sessies/


IS DEZE SUPPORTGROEP VOOR JOU?

Om persoonlijke aandacht en begeleiding te garanderen, hebben we een maximaal aantal deelnemers van 14 per avond. Meld je snel aan om verzekerd te zijn van je plek!

De prijs per workshop is EUR 5, contant te betalen bij binnenkomst. De sessies zijn afzonderlijk te bezoeken en volgen, maar voor een optimaal resultaat raden we aan om er de hele serie bij te zijn. 

PRAKTISCH

  • Wanneer? Vier maandagen, start op 19  februari. 3 Overige data in overleg met deelnemers. 
  • De workshop duurt van 20.00 tot 21.30. Er is inloop vanaf 19.45 en uitloop tot 22.00
  • Waar? Workshopruimte “De Vierde Verdieping”, Eerste Jacob van Campenstraat 27, 1072 BC Amsterdam
  • Aanmelden gaat via: http://driven-nederland.nl/inschrijfpagina-driven-sessies/

 

 

N.B. Wij danken onze sponsoren voor hun bijdragen in onze activiteiten. Partners die deze activiteiten mogelijk hebben gemaakt:
Kansfonds, Maagdenhuis, stichting Terra Futura, Ouwe Vriend fonds, stichting Eigentijdse Jongeren.