Sponsor

<voeg toe -jump to anchorlink>

 

Driven-Nederland biedt met supportgroepen, begeleiding, bijeenkomsten, een lifestyle app  en een Driven-Academy een gedreven platform voor jongeren. We organiseren verschillende supportgroepen gericht op mentale en psychische thema’s die spelen onder jongeren van 18 tot en met 39 jaar. 

Ook onze begeleiders zijn jongeren. De jongeren begeleiders van onze supportgroepen zijn ervaringsdeskundige die bij ons het verdiepingsjaar op Driven Academy hebben doorlopen. Zij reiken vanuit het Driven-Nederland platform projecten aan rondom zelfversterking.  

We zijn voor het jaar 2022 op zoek naar sponsors voor onze supportgroepen en onze academy.

<hier een stukje waarom het nodig is>

DRIVEN SUPPORTGROEP

€ 1.500,- per supportgroep

Je sponsort een 4-weekse Driven supportgroep, begeleid door supportgroep begeleider + lifestyl app. Onze groepen hebben tussen de 8 a 15 deelnemers van 18 tot 39 jaar.

DEELNEMER DRIVEN ACADEMY

€ 1.500,- per deelnemer

Je sponsort een deelnemer aan het verdiepingsjaar van Driven Academy met 10 masterclasses, samenkomsten en intervisie mogelijkheden. Dit jaar nemen we tussen de 10 a 25 deelnemers aan van 18 tot 39 jaar.

DRIVEN TEAMBUILDING

€ 2.000,- per teambuilding

Je krijgt een teambuilding (van 3 uur) voor jouw team of organisatie en sponsort één Driven supportgroep of één Driven Academy deelnemer. De teambuilding is voor een groep van 10 a 20 personen en is voor alle leeftijden.

DRIVEN VOORUIT

€ 500,-

Je sponsort de uitbreiding van ons platvorm en de organisatie van extra bijeenkomsten, lotgenoten weekend en een eerste hulp bij psychische ongevallen tent op festivals. Wat gepaard gaat met administratie en organisatiekosten.

       
       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
       

Rekeningnummer

Uw sponsorbijdrage voor één van onze sponsorpakketten mag worden overgemaakt naar de Stichting Eigentijdse Jongeren (kvk 61858331). 

Tnv C Schenk Stichting EJ IBAN: NL12 ABNA 0841832692 

Omschrijving: DRIVEN 2022 (aantal) supportgroepen, deelnemers, teambuildings of vooruit.

 

Supportgroepen

Het versterken van de mentale gezondheid wordt steeds meer een thema in Nederland ook onder jongeren. Er komt steeds meer bewustzijn over de relatie tussen fysieke en mentale gezondheid en meer openheid om hieraan te werken. 

 ‘’We hebben thema’s behandeld als slaapproblemen, angst, trauma, somberheid, vriendschap, rouwverwerking, faalangst, geld & waarde en eetproblemen.’

Driven-Nederland heeft de afgelopen jaren een stabiele naam opgebouwd door onder ander met jongeren netwerken samen te werken. Er is een ruim aanbod Driven supportgroepen  ontwikkeld met toegankelijke thema’s en lage instapvoorwaarden. Met gemiddeld zo’n 10 supportgroepen per jaar, is de vraag vaak groter geweest dan het aanbod. 

In onze supportgroepen en bijeenkomsten reiken de begeleiders zelfversterking uit aan jongeren. Ze geven jongeren de mogelijkheid hun bekwaamheid te ontwikkelen door middel van tools, oefeningen, inzichten en begeleiding aan te bieden, bij thema’s die bij hun spelen.

Tijdens de support bijeenkomsten is er ook ruimte om met elkaar te spreken over deze thema’s, ervaringen te delen en lotgenoten te ontmoeten. Om vervolgens omringt met een gedreven supportsysteem, herziene kennis en oefeningen een gezonde en positieve mentaliteit te ontwikkelen. 

Driven-Academy

Vele jongeren weten maar al te goed hoe het is om met mentale en psychische klachten te maken hebben. Ondanks hun ervaringen en vaak zoektocht in ondersteuning daarmee, hebben er ook jongeren hier een positieve draai aan weten te geven. Zij hebben geleerd met deze klachten om te gaan en een gezonde mentaliteit ontwikkeld en willen die graag nu verder uitdragen en andere jongeren supporten.

‘’Onze supportgroep begeleiders hebben thema’s behandeld als slaapproblemen, angst, trauma, somberheid, vriendschap, rouwverwerking, faalangst, geld & waarde en eetproblemen.’’

Door middel van een verdiepingsjaar op de Driven Academy bieden wij deze ervaringdeskundige jongeren de mogelijkheid bij ons supportgroep begeleider te worden. 

In dit traject van Driven Academy krijgen zij met masterclasses, samenkomsten en intervisie de mogelijkheid hun begeleidingsvaardigheden verder te ontwikkelen. Naast dat zij hun bekwaamheid ontwikkelen in dit traject, leren zij ook hun begeleiding professioneel op te zetten. De supportgroep begeleiders organiseren samen met Driven-Nederland de supportgroepen en andere projecten van het Driven platform

Tijdens het verdiepingsjaar van Driven Academy is ook te zien dat de begeleiders onderling een sterke band met elkaar krijgen en elkaar ondersteunen. Er ontstaan veel extra bijeenkomsten of overleggen om van elkaar te leren en te professionaliseren. Deze gedrevenheid straalt niet enkel uit in hun werk voor Driven-Nederland maar ook in eigen workshops.

 

NIEUW: Teambuilding

Zelfversterking is een van de krachtpunten van Driven-Nederland. Om dit ook aan onze sponsors en hun organisaties te laten proeven gaan wij vanaf 2022 ook teambuildings aanbieden. Die gefaciliteerd zullen worden door onze supportgroep begeleiders.

We behandelen de thema’s zelfversterking als team, stressreductie en mindfulness.

Naast dat u hiermee de zelfversterkend vermogen van uw team, afdeling of organisatie versterken, sponsort u met deze teambuilding ook een supportgroep van Driven-Nederland of een deelnemer aan de Driven-Academy.

Driven-Nederland faciliteert teambuildings zowel bij u op locatie als op eigen locaties. In tegenstelling tot de supportgroepen en academy van Driven, is deze teambuilding voor alle leeftijden. Naast dat er ruimte geboden wordt voor wat er speelt binnen het team krijgen zij ook tools, oefeningen en begeleiding om als team te versterken. Per teambuilding kunnen er 10 tot 20 teamleden deelnemen. 

 

Driven- Nederland 

De afgelopen jaren is Driven-Nederland bijgestaan door een aantal trouwe sponsors. Hierdoor hebben wij een stabiele basis van ons platform en vertrouwelijke naam onder jongeren weten op te bouwen. Dit jaar gaat onze aandacht naar meer begeleiders op te leiden met onze academy en weer een sterke basis qua supportgroepen neer te zetten. We zijn voor deze onderdelen nog op zoek naar sponsors. 

Voor meer informatie of vragen staan wij uiteraard tot u beschikking. Zie hier onze contactgegevens, driven-nederland.nl/organisatie