Driven:Reset 2015

Maandag 16 November

Tijd: 19:00-22:30
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water

De huidige snelle en veeleisende maatschappij vraagt veel van ons jonge mensen, waardoor het steeds moeilijker wordt om onze innerlijke stem te horen. Hoe breken we met dagelijkse gedachteloze routines? En hoe geven we meer betekenis aan ons !even?

In de Driven workshops introduceren we Eigentijdse Rituelen voor alledaagse zingeving. Neem deel aan de Driven avonden en vind de antwoorden op deze vragen en tools voor toepassing in de praktijk.

Driven: Reset door Kees Schenk en Jana van der Pennen

De maatschappij van nu vraagt dat we in constante beweging blijven. Waardoor we de druk kunnen ervaren om buiten ons eigen ritme te gaan leven. Als we dit doen raken we langzaam steeds verder van onszelf verwijderd. Het wordt moeilijk en uitdagend om terug te keren bij onszelf.

Deze eerste Driven avond staat in het teken van Reset: Thuiskomen bij onszelf. Tijdens deze avond introduceren Kees en Jana verschillende rituelen die je op elk moment van de dag kan inzetten om de weg terug naar jezelf te vinden, rituelen die je met jezelf kan doen, maar ook veel rituelen die je samen kan doen.

Ook zullen we een gemeenschappelijk ritueel voor Eigentijdse Jongeren gaan creëren, zodat we ook als Eigentijdse Jongeren groep elke week weer kunnen thuiskomen in Club Lite tijdens de verbindingsavonden. We gaan dus samen kijken hoe deze eruit gaat komen te zien.

Natuurlijk doen we dat op onze Eigentijdse manier waarbij we ons ook veel verbinden met andere mensen en onder het genot van een warm kopje thee.

Programma:

19:00 Binnenloop
19:30 Driven: Reset door Kees en Jana
22:30 Nagenieten met thee

Voor de komende weken hebben we een mooi programma voor jullie samengesteld:
Ma 23 November – Driven: Resource door Merel Sloot & Tjerk Feitsma
Ma 30 November – Driven: Realign door Babette van der Burg en Marijn van Laerhoven
Ma 7 December – Driven Verdiepingsavond door Marijn van Laerhoven en Babette van der Burg

 

12269080_10208618006874638_1955904062_oDeelnemers van Reset