Driven: Refresh 2015

Maandag 7 december
Tijd: 19:00-22:30
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water

Driven Refresh: opfrissen en verdiepen.
Door Marijn en Babette

De ‘Refresh: opfrissen en verdiepen’ is de vierde en afsluitende avond van de eerste serie van Driven avonden. Deze avond door Marijn en Babette kun je zien als verdieping en is dan ook net iets anders qua opzet dan de voorgaande drie avonden. De avond wordt echter wel zo ingericht dat het geen vereiste is om de voorgaande avonden te hebben bezocht. Ook als je helemaal nieuw bent bij Driven zal deze avond je volop waardevolle inzichten aanreiken.

We beginnen de avond met een oefening en uitleg over vernieuwend denken: een filosofie die inzicht kan bieden in de kracht van onze gedachten. Daar vanuit zullen we met elkaar opfrissen wat we de afgelopen weken hebben geleerd, en de toepassing daarvan in de praktijk. We bespreken samen hoe we ook na deze vier avonden, rituelen kunnen blijven inzetten om iedere dag weer een stukje dichter bij onszelf te komen en betekenis te geven aan ons leven.

Wie wil ik zijn? Wat wil ik doen? Deze avond duiken we de diepte in en luisteren we naar elkaar. Samen motiveren we elkaar om dicht bij onszelf en vanuit onze eigen kracht het nieuwe jaar in te gaan. Met welk ritueel ga jij straks het nieuwe jaar in?

Programma:

19:00 Binnenloop
19:30 Driven: Refresh door Marijn en Babette
22:30 Nagenieten met thee

De Driven avonden zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!

Liefs,

Het Driven Team

Driven facebookpagina: https://www.facebook.com/drivennederland