Driven: Realign 2016

Maandag 30 November
Tijd: 19:00-22:30
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water

 

We hebben soms het gevoel dat we op 10 plekken tegelijkertijd aanwezig moeten zijn en haasten van de ene afspraak naar de andere afspraak. Of je hebt juist een hele rustige agenda, die in vergelijking met anderen, heel leeg en soms zelfs eenzaam aanvoelt.

We staan amper stil bij wat echt belangrijk is en worden gedreven door een te lege of juist overvolle agenda. We zijn ons nauwelijks bewust wat daar onder ligt en hoe dat komt. We zijn continu opzoek naar een balans, waarin we streven naar een perfect leven waarin we altijd gelukkig en blij zijn. Maar een perfect leven zonder verdriet en pijn, bestaat niet.

Tijdens de workshop gaan we leren een juiste balans te vinden tussen de positiviteit en negativiteit in ons leven. Om deze balans te vinden, gaan we oefeningen doen die er op gericht zijn om naar jezelf en jouw behoeftes te luisteren. Waarin we stil staan bij de dingen die echt belangrijk voor jou zijn. Tot slot gaan we een nieuw ritueel leren die er voor zal zorgen de levensenergie vast te houden.