Driven: Reshape - met Tjerk en Kees

Driven: Reshape – 7 November 2016

Driven: Reshape - met Tjerk en Kees
Driven: Reshape – met Tjerk en Kees

Reshape: Grip krijgen op destructieve patronen en verslavende gewoontes

In deze Driven Workshopavond komen oefeningen aan bod die je helpen om grip te krijgen op de automatismen, persoonlijke valkuilen en verslavende gewoontes. Want iedereen heeft wel iets, met een zwart randje, waar je graag vanaf wilt, een verlangen dat je minder wilt voelen, en welke dit is verschilt per persoon…. Of het nou roken, veel te vaak facebook checken, drugs gebruiken, aandacht willen, mobiel online willen kunnen zijn, teveel koffie drinken, telkens slecht eten, net iets te veel te vaak blowen, of verliefd worden op foute partners is, er zijn meer verslavingen dan letters in het alfabet, en ze slurpen onze energie op. Hoe kunnen we onszelf trainen zodat deze automatische gedachten of gedragingen niet de leiding over onszelf overnemen? Hoe kunnen we grip krijgen hierop, en daarmee zelf de teugels over ons leven overnemen?

Tjerk Feitsma (oprichter van Terra Futura) en Kees Schenk (oprichter van Eigentijdse Jongeren) geven jullie een avond waarin zij rituelen en een programma aanreiken die je ondersteund bij het “op vakantie sturen” van de gewoontes die je meer op afstand van jezelf wilt zetten. De avond is geschikt voor mensen met “een letter”, als voor mensen “zonder”, en er is een twee weken durend na-zorg programma (optioneel en gratis voor deelnemers van de workshop) voor de deelnemers die aangeven zichzelf te willen uitdagen de teugels over hun gedrag over te nemen en weer de eindbaas te worden over jezelf.

Maandag 7 November
Tijd: 19:00-22:30
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water

Driven, het opensource jongerenverbond voor de ontwikkeling eigentijdse rituelen voor dagelijkse gebruik, start op maandag 31 oktober weer met zijn nieuwe serie in Club Lite.

In de Driven workshops introduceren we Eigentijdse Rituelen voor alledaagse zingeving. Neem deel aan de Driven avonden en vind de antwoorden op deze vragen en tools voor toepassing in de praktijk. Voor jonge mensen van 18 t/m 39 jaar!

 

Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld, het programma voor de komende weken:

  • Ma 14 November – Driven: Return door Jana van der Pennen en Marijn Laerhoven
  • Ma 28 November – Driven: Recreate door Marijn van Laerhoven & Sarah Mead
  • Wo 7 December – Driven: Recruit door Team Driven

Driven facebookpagina: https://www.facebook.com/drivennederland