Driven : Remedy – 27 November

Driven Nederland - workshops & groepen voor zelfversterking - Eigentijdse Jongeren - Terra FuturaMaandag 27 november
Tijd: 19:00-22:30
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water

Tijdens Remedy gaan we op zoek naar manieren om je grip op het leven en haar koers te versterken. Hoe kan je in het nu, en in het pad van de komende maanden, je veerkracht vergroten en invloed afdwingen over hoe je je leven vormgeeft? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat datgene wat we willen ook ruimte krijgt in deze veeleisende maatschappij?

Tijdens deze workshop werken Florien Kortenhorst, de koningin van Play, en Tjerk Feitsma, de CEO van Terra Futura, samen om de deelnemers de beste tools te geven die ze in huis hebben. Florien legt uit hoe je jezelf op belangrijke momenten energetisch kan managen en opschonen, aan de hand van de ‘Touch of Matrix’ methode. Tjerk legt de geheimen en technieken uit achter 4 levensveranderende systemen en hoe je die kan inzetten in je eigen leven in de komende maanden. Hoe krijg je met deze ‘zevenmijlslaarzen’, de richting en sturing in je pad naar je zelfverkozen toekomst. En hoe zorg je ervoor dat je op het moment zelf, er ook klaar voor bent?

OVER DRIVEN

Driven, het opensource jongerenverbond voor de ontwikkeling eigentijdse rituelen voor dagelijkse gebruik, start op maandag 13 november weer met zijn nieuwe serie in Club Lite.

In de Driven workshops introduceren we Eigentijdse Rituelen voor alledaagse zingeving. Neem deel aan de Driven avonden en vind de antwoorden op deze vragen en tools voor toepassing in de praktijk. Voor jonge mensen van 18 t/m 39 jaar!

PROGRAMMA
19:00 Binnenloop
19:30 Driven: Remedy door Tjerk & Florien
22:30 Nagenieten met een kopje thee

Driven Nederland wordt ondersteund door Kansfonds, SIF en ’t Maagdenhuis, Eigentijdse Jongeren en Terra Futura.