Driven : Refocus – 13 November

Driven Nederland - workshops & groepen voor zelfversterking - Eigentijdse Jongeren - Terra Futura

Maandag 13 november
Tijd: 19:00-22:30
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water

Snapchat, facebook, instagram en whatsapp. Je zit in de trein, wacht op de bus of bent op je werk. Een moment waarop je even niet meer verder kunt met je scriptie of een moment van verveling. Dit kunnen situaties zijn die we opvullen met het checken van je facebook, instagram, of andere accounts. Het is namelijk best wel leuk om te zien dat je vrienden je een berichtje hebben gestuurd. Maar het kan ook een keerzijde hebben, zoals vaker op je telefoon zitten dan je eigenlijk wilt. Wat zorgt ervoor dat jij vaak op je mobiele telefoon zit en hoe kun je er voor zorgen dat je dit minder doet?

Tijdens deze workshop leer je inzicht krijgen in jouw gedrag en op een gefocuste manier om te gaan met internet. Door te leren meer focus te hebben tijdens internetgebruik, kun je ook meer focus krijgen op andere vlakken in je leven. Daarnaast zal je meer tijd over hebben waardoor er meer ruimte is voor ontspanning. Focus, ontspanning, mindfulness zijn de kernwoorden voor deze avond.

OVER DRIVEN

Driven, het opensource jongerenverbond voor de ontwikkeling eigentijdse rituelen voor dagelijkse gebruik, start op maandag 13 november weer met zijn nieuwe serie in Club Lite.

In de Driven workshops introduceren we Eigentijdse Rituelen voor alledaagse zingeving. Neem deel aan de Driven avonden en vind de antwoorden op deze vragen en tools voor toepassing in de praktijk. Voor jonge mensen van 18 t/m 39 jaar!

PROGRAMMA
19:00 Binnenloop
19:30 Driven: Refocus door Jana en Babette
22:30 Nagenieten met een kopje thee